+34 93 240 22 56 deyfin@etl.es

Política de Galetes

1.- Què és una galeta?

Una galeta és un fitxer que es descarrega al vostre ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre d’altres, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la manera que s’utilitzi el vostre equip, es poden utilitzar per reconèixer el usuari. Les galetes no contenen cap tipus d’informació personal específica i, la majoria d’aquestes, s’esborren del disc dur en finalitzar la sessió de navegador (les anomenades galetes de sessió).

La majoria dels navegadors accepten com a estàndard les galetes i, amb independència de les mateixes, permeten o impedeixen en els ajustaments de seguretat les galetes temporals o memoritzades.

2.- Per què Deyfin utilitza galetes?

Utilitzem galetes amb l’objectiu de millorar la vostra experiència com a usuari, per tant, són una part important de com funciona el nostre Lloc Web. Entre altres finalitats, poden ser utilitzades per recordar certs aspectes de la seva darrera cerca perquè les cerques posteriors resultin més ràpides.

3.- Quina informació emmagatzema una galeta?

La informació que sol emmagatzemar una galeta no és informació considerada sensible, no emmagatzema dades com els bancaris, el DNI ni el correu electrònic. L’usuari no és identificat com a persona, sinó que el servidor web us associa al vostre navegador web.

5.- Què són les galetes pròpies i les de tercers?

– Galetes pròpies:Són les que s’envien a l’usuari des d’un equip o domini gestionat per nosaltres.

– Galetes de tercers:Serien les generades per serveis o proveïdors externs com Facebook, Twitter, Google, etc. Així mateix, recopilaran informació amb finalitats estadístiques, d’ús del Site per part de l’usuari i per a la prestació d’altres serveis relacionats amb l’activitat del Lloc web i altres serveis d’Internet.

4.- Quin tipus de galetes pot utilitzar aquest lloc web?

Galetes de sessió: Les galetes de sessió són memoritzades i només tenen validesa temporal, és a dir, fins que l’usuari finalitza la navegació per la pàgina web. Aquestes galetes no graven de forma permanent cap informació al disc dur del vostre ordinador.

Galetes de navegació: L’objectiu principal de les galetes de navegació és evitar oferir recomanacions no afins als seus interessos i oferir propostes comercials dirigides i personalitzades.

Aquestes galetes de navegació basen la seva utilitat en el seguiment temporal de la navegació per Internet.

Galetes estadístiques: Les galetes estadístiques permeten conèixer la informació següent:

– La manera d’interactuar els usuaris al lloc web.

– Recopila informació de manera anònima.

– Elabora informes de tendències de llocs web sense identificar usuaris individuals.

Per fer les estadístiques d’ús del nostre lloc web utilitzem eines estadístiques amb un abast limitat a les funcions descrites al paràgraf anterior i amb la finalitat de conèixer el nivell de recurrència dels nostres visitants i els continguts que resulten més interessants. D’aquesta manera podem concentrar els nostres esforços en millorar les àrees més visitades i fer que l’usuari trobi més fàcilment allò que cerca.

Concretament s’utilitzen les galetes següents:

GALETES PRÒPIES
TIPUS DE GALETES FINALITAT DURADA
Galetes de sessió Són un tipus de Galetes dissenyades per demanar i emmagatzemar dades mentre l’usuari accedeix a la nostra pàgina web. 1 mes
Galetes d’anàlisi Permeten quantificar el nombre d’usuaris i així realitzar el mesurament i l’anàlisi estadística de la utilització que fan els usuaris del servei ofert. Per això s’analitza la vostra navegació a la nostra pàgina web per tal de millorar l’oferta de productes o serveis que us oferim. 1 mes

Galetes

persistents

Són un tipus de galetes en què les dades segueixen emmagatzemades al terminal i s’hi pot accedir i tractar-les durant un període definit pel responsable de la galeta, i que pot anar d’uns minuts a diversos anys. 1 mes

 

GALETES DE TERCERS
TIPUS DE GALETES FINALITAT DURADA
Galetes tècniques Permeten a l’usuari la navegació a través de la nostra pàgina web i la utilització de les diferents opcions o serveis, com ara complements (plug-in) per intercanviar continguts socials, autenticació o identificació d’usuari o sessions de reproductor multimèdia. 1 mes
Galetes de personalització Permet a l’usuari accedir al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides en funció d’una sèrie de criteris al terminal de l’usuari, com ara l’idioma preestablert en què es mostra la pàgina web. 1 mes

 

Com puc eliminar les galetes?

Podeu rebutjar el tractament de les dades o informació recollides per les Galetes en qualsevol moment, mitjançant la configuració de les opcions del vostre navegador d’Internet. Podeu permetre, bloquejar (de manera general o particular per a un domini específic) o eliminar les Galetes instal·lades en el vostre equip.

Tanmateix, això podria afectar l’òptima navegació del nostre lloc web, ja que algunes funcionalitats es desactivarien i la visualització d’algunes eines es podria veure perjudicada.

Per a més informació sobre Firefox feu clic aquí:

http://support.mozilla.org/es/kb/Galetes-informacion-que-los-sitios-web-guardan-en-#w_configurar-las-Galetes.

Per a més informació sobre Chrome feu clic aquí:

http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=ca&answer=95647.

Per a més informació sobre Explorer feu clic aquí:

https://support.microsoft.com/ca-help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-Galetes

Per a més informació sobre Safari feu clic aquí:

http://support.apple.com/kb/ph5042.

Per a més informació sobre Opera feu clic aquí:

http://help.opera.com/Windows/11.50/ca/Galetes.html.

8.- L’usuari accepta expressament, per la utilització d’aquest Site, el tractament de la informació obtinguda en la forma i amb les finalitats anteriorment esmentades. I de la mateixa manera reconeix la possibilitat de rebutjar el tractament de les dades o informació, rebutjant l’ús de les Galetes mitjançant la selecció de la configuració apropiada amb aquesta finalitat al vostre navegador. Si bé aquesta opció de bloqueig de Galetes al vostre navegador pot no permetre l’ús ple de totes les funcionalitats del Lloc web.

 

Copyright 2022 Deyfin ETL | CookiesCondicions d'ús | Privadesa | Avís Legal | Desenvolupament Web etlds.es