+34 93 240 22 56 deyfin@etl.es

Signatura

Assessorament integral per a empreses

Deyfin ETL és una assessoria fiscal, comptable, jurídica i laboral l’origen de la qual es troba a la unió de tres despatxos professionals. Som assessors especialitzats en la prestació de serveis tant a empreses com a particulars dins dels àmbits tributari, legal, fiscal, laboral i comptable, així com a la consultoria de negoci.

L’actiu principal del nostre despatx són els seus professionals. L’equip d’assessors experts que formen l’equip Deyfin ETL estan distribuïts en diferents departaments. Cadascú està centrat en el creixement professional diari dins de la seva especialitat. Això ens assegura la prestació d’un servei àgil i de molta qualitat.

Ajudem la teva empresa a prendre decisions

El secret del nostre èxit rau en el fet que aquest Actiu ens permet abastar una àmplia tipologia de clients i, en conseqüència, una gran gamma de serveis

Ens trobem en disposició de prestar el millor assessorament al petit client, amb uns honoraris raonables i ajustats a la mida, sense deixar d’oferir el millor servei..

Alhora, el nostre equip d’assessors està preparat per prestar serveis d’alta qualitat a mitjans o grans clients, tant nacionals com internacionals, residents o no residents. Els nostres professionals tenen la formació adequada per poder assessorar en qüestions d´alta complexitat tributària i financera, salvaguardant sempre la totalitat dels interessos de l´empresa.

Assessoria fiscal i comptable internacional

El despatx, a més, està integrat a la firma internacional ETL GLOBAL que li permet tenir presència a més de 50 països amb despatxos de primer nivell a cadascun. Avui dia el món s’ha quedat petit per a la gran mobilitat de qualsevol dels nostres clients, cosa que implica la necessitat de poder donar solució a les seves necessitats allà on ho necessiti.

 

Deyfin ETL Assessoria fiscal, comptable i jurídica –Som professionals del bon servei al client

 

Servei integral d'assessoria fiscal, comptable, financera i laboral

Deyfin ETL ofereix el servei de consultoria empresarial a aquelles societats que necessiten un assessorament integral i que pateixen constants modificacions. Centralitzem totes les gestions perquè el procés sigui el més eficaç possible. El servei d’assessoria integral inclou totes les àrees que també treballem per separat: assessoria fiscal, assessoria comptable assessoria laboral, assessoria jurídica i assessorament global de negoci.

Localitzacions

asesor fiscal barcelona

BARCELONA

93 240 22 56
c/ Mallorca 272, 3º
08037 Barcelona

CASTELLDEFELS

1. c/ Torres i Bages, 12
2. c/ Plaza de la Iglesia,5
08860 Castelldefels (Barcelona)

 

 

asesor fiscal madrid

MADRID

93 122 26 12
c/ Alcalá, 87
28009 Madrid

Copyright 2022 Deyfin ETL | CookiesCondicions d'ús | Privadesa | Avís Legal | Desenvolupament Web etlds.es